Test osobnosti

Poštovani posjetitelju,

Želimo li razumjeti jedni druge upitajmo se: Što potiče ponašanje mog partnera? Što ga motivira i pokreće da se određeno ponaša?

Koje potrebe on /ona svjesno ili podsvjesno pokušava ispuniti? Što potiče moje vlastito ponašanje? Koje potrebe ja pokušavam ispuniti?

U tome nam može pomoći edukacija i proučavanje knjiga koje su obradile tu tematiku. Možemo otvoreno i pitati našeg partnera što mu je važno i koje su njegove potrebe, a i mi sami možemo zaključiti što stoji iza određenog ponašanja. Velika pomoć može biti i razumijevanje kako svi imamo različitu osobnost i da ono što je meni važno nije partneru, i obrnuto. Suprotnosti se privlače i vrlo često se nađemo u vezi ili braku s osobom kojoj su važne upravo suprotne stvari nego nama. Ispočetka nas različitosti privlače, ali nakon nekog vremena baš one postanu najčešći uzrok problema u vezi. Nakon što shvatite i prihvatite svoju osobnost, te osobnost svog partnera, međusobnim nadopunjavanjem ćete napraviti najbolju moguću mješavinu.

 

BESPLATAN UPITNIK OSOBNOSTI

Ovdje možete jednostavno i potpuno besplatno dobiti „UPITNIK OSOBNOSTI“ i rješenja.

Ukoliko želite “upitnik” javite mi se  na e-mail:

info@pomirenje.com ili

jokiczeljka1@gmail.com

Nakon što to učinite u što kraćem roku poslati ću „UPITNIK OSOBNOSTI“ na Vašu e-mail adresu u PDF formatu. Vrlo je koristan i pomoći će vam bolje razumjeti sebe i partnera. Pozorno ga popunite, prebacite svoje odgovore u rješenja, te nakon toga pažljivo pročitajte opis pojedine osobnosti. Savjetujem vam da upitnik riješite i nekoliko puta, ne budite lijeni, a opise pokušate zapamtiti napamet – naročito one dijelove gdje su nabrojene emocionalne potrebe pojedinog tipa osobnosti.

Uživajte u otkrivanju još jednog ključa sreće!


Za najbolje od života,

Željka Jokić

P.S.

Problemi u komunikaciji s vašim partnerom neće nestati sami od sebe i nastavit ćete borbu s vjetrenjačama. Iskoristite priliku već danas i naučite nešto novo, nešto što će oplemeniti vaš život, a onda i živote vaših bližnjih.

Postovana Zeljka!

Sa velikom zahvalanocu vas obavestavam da svaki vas mail procitam i od velike su mi koristi, prosledim ih dalje prijateljima, kako bi i oni imali uvid u nesto sto bi mozda kasnije prepoznali ili vec su u nekim trenutcima o kojima pisete…Samo napred, imate nasu veliku podrsku…!!!!!!!!
Srdacni pozdravi Zorica Djuraskovic…
ps.Zelim vam mnogo uspeha u radi i privatnom zivotu na svim poljima…!!!

Draga Željka!

Nakon riješenog testa osobnosti (rješavale smo ga i prijateljica i ja zasebno za mene) nije bilo dvojbe da sam melankolik sa jakim crtama kolerika i upravo sam se prepoznala
u Vašem opisu.
Iako trenutno nemam partnera, jako mi je drago kad mi bliska osoba (prijateljica/prijatelj) pristupi na, u Vašem tekstu, opisan način jer tada doista osjećam da me u potpunosti razumije, dok nagli pristupi izazivaju kontra produktivno ponašanje kod mene.
Na taj se način i meni lakše otvoriti i ispoljiti mnogo više od očekivanog.

Hvala Vam!

Pozdrav i svako dobro,

Zlata Salkanović

———————————————–

Dobar dan Željka,

hvala vam na člancima koje mi šaljete, baš su zanimljivi i poučni!

nakon riješenog testa osobnosti potvrđeno mi je da sam sangvinik, što sam i pretpostavljala…ali sam i doživjela iznenađenje, izgleda da sam u jednakoj takvoj mjeri i kolerik! moj partner je flegmatik, sa malo izraženim melankolikom… koja kombinacija! Svakako ćemo riješiti test još koji put, s pokojom objektivnom glavom kao pomoć sa strane…. da vidimo ima li kakvih oscilacija!

pozdrav, Saša Medakovic

———————————————–

Draga Željka,

zahvalna sam biti na ovoj mailing listi,
Vaše misli i poruke inspiriraju i pomažu.
Puno hvala i svako dobro, veselim se novim porukama.

Lp Jasna C.

 

16 Responses to Test osobnosti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.